Up

Ilves - Etelä-Hämeen reservijärjestöjen tiedotuslehti

Vastaavan päätoimittajan Olli Puputin sanojen mukaisesti "Ilves on meille vapaaehtoista maanpuolustustyötä tekeville tärkeä tiedotusväline. En voisi kuvitella, kuinka täällä Etelä-Hämeessä tulisimme toimeen ilman omaa piirilehteä."

"Tiedotustoiminnalla annamme ulkopuolisille kuvan reserviläisjärjestöistä, niiden toiminnasta, tavoitteista ja merkitylsestä. Antamiemme tietojen tulee olla ehdottamasti oikeita ja luotettavia. Vain näin toimien voimme luoda maanpuolustustylle myönteisiä asenteita sekä torjua vääriä ja kielteisiä tietoja." sanoi Juhani Pura pääkirjoituksessaan syksyllä 1981.

Lehden julkaisijana ja kustantajana toimii Etelä-Hämeen Reserviläisjärjestöjen Tuki ry. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa (12-16 -sivuisena).Lehden levikki on noin 4400 kappaletta.

Oman piirilehtemme talous lepää pääosin ilmoitushankinnan varassa. Piirimme kerhot ja jäsenet voivat omalla aktiivisuudellaan edesauttaa Ilveksen olemassaoloa. Ilmoitushankinta on samalla myös hyvä varainhankintamahdollisuus kerhoille, sillä Tuki ry tilittää kerhon/yhdistyksen tilille osuutensa (50 %) heidän hankkimistaan ilmoituksista.

Ilmoitusmateriaali toimitetaan päätoimittajalle joko paperilla tai sähköisesti (pdf, doc, excel, jpg, bmp, tif):  


Etelä-Hämeen Ilves / Juhani Karvonen
    Kerkkätie 9, 13300 Hämeenlinna
    Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
    (puh. 040-506 7511)

Ilmoitusten hankintaohje ja ilmoitussopimuslomake löytyvät tästä:

 

 
 
Powered by Phoca Download